понеделник, 9 ноември 2009 г.

Политическа проституция


Всичко започва да си идва на място. Тъкмо започнах да се притеснявам,че президента г-н Г.Първанов ще бъде пропуснат и се излъгах. Явно унищожаването на Сергей Станишев е твърде малко за злобата и безхаберието на управляващите.

За вчера политическите джуджета и виновниците за краха на т.нар. ДЕМОКРАЦИЯ искат отстраняването на президента на Република България. Нека да си го искат, но нормално ли е с такава злоба? Това вероятно е продиктувано от страха на изчезващите и вече безлични. Но кои изпълняват тази гнусна поръчка:

На първо място ще поставя КРЪСТНИКА Иван Костов. Този човек освен да гнуси хората може и преврати. Доказал го е не веднъж. Аз с такъв яд се сещам, че именно президента го спаси с връщането на закона за 8% бариера за влизане в Народното събрание, а той сега иска отстраняването му. Както и да е. За Костов е малко мястото му в комисития за контрол на ДАНС. Той иска всичко. От банки, до Банкя, плюс цялата държавата. И с мизерен резултат от изборите винаги ще държи в готовност великия генерал.

Вторият е Волен Сидеров. Той никога няма да прости на г-н Първанов, че го унижи на последните президентски избори. Злобата му е безгранична, но при него е друг проблема. Той вече изчезна от СКАТ и сега усилено търси изява, а и само така може да прикрие омразата на членове на АТАКА спрямо него. Плаши се и от своя огледален образ-Яне, защото и той реши, че е националист. Друг е въпроса, че дори не знаят истинското име на Георги Бенковски да речем...

На трето място е всесилния хвърляч на тъпотии Яне. Един човек, който все още не е на ясно какво точно прави в парламента. Един образ, който изцяло илюстрира ситуацията в държавата ни от 10-ти ноември досега. Този човек има в партията си лицето Георги Марков, за който бях споменал в друг коментар, който беше подчинен на Чорни и в същото време конституционен съдия... Сега заловиха кандидат за народен представител от РЗС рекитирал мандри. И този Яне ще ми говори за морал?

Тези тримата ще ги обобщя по следният начин. Костов на времето разсипа тази държава, а Б.Бонев каза, че е кръстник на БГ мафията.Волен го славеше от в."Демокрация", а Яне им прегласяше в 40 Народно събрание. Каква идилия?

На последно място, но не по значение се наместват болните амбиции на господина Борисов. Тази вечер си зададох въпроса ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ ПОКАЗАХА Б.Б. ??? Нормално нали той стои за всичко. От доста време ни е ясно, че този иска да е президент, защото там работата е много по-малко, а Б.Б. доказа, че не става за премиер. За вожд на племе в Африка е страхотен. Там може да бие, когото си поиска. А и от последните му изяви лъха несигурност, злоба и хаос. Прав беше Овчаров, че с това управление ще има само зрелища, но не и хляб. Важното е всеки ден да се кълне Станишев и БСП, която убивала българи от времето на Аспарух до сега. Само една изява имаше на гербер и то каква? Представям си какво ще последва за женицата изрекла, че раждаемостта не било преоритет на ГЕРБ. Камшик на голо или ГУЛАГ. Само те си знаят.

Но от всичко страдаме ние обикновенните граждани. И докато четиримата псевдо политици си мерят егото и бицепсите ще затъваме все повече. А тези който гласуваха за тях, след една година друга песен ще пеят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар