вторник, 3 ноември 2009 г.

Бойко спри се!!!

Всеки ден българските граждани стават свидетели на безобразията на един човек,който вече започна не да ме дразни,а отвръщава. То не бяха закани, опити за саморазправа и пр.Затова и изложението ми е с такова заглавие-Бойко спри се!
Днес за пореден път станах свидетел на безпрецедентна глупост. Бойко започна да посяга и на времето т.е. да не се връща часовника назад с един час. Утре може и слънцето да иска да погълне. Вярвам,че ще го направи понеже той може всичко.Само едно нещо му отбягва-упрвалението на тази държава. За 100 дни нищо същественно той не направи,а само изговори.Но до кога ще го прави и до кога подобието на медии ще му дават трибуна??? Те вместо да го попитат какво ще прави от тук нататък, те леко му се усмихват и го галят с перце по Ахилесовата пета.
А той от своя страна ръси глупости все едно е в МВР,а не в МС. Онзи ден призовава в кабинета му да отива да се бият с него, а друг е въпроса дали ще го открият там...Сега иска и личното пространство в интернет да се следи. Нормално е все пак е ченге. За мен един човек, който се въргаля с Волен, Яне, Мартинчо и Костов няма какво повече да коментираме. Ако Костов беше бабаит от световна класа,то този е от космическа.
Другото показателно е как те приемат другите. Нека всеки да обърне внимание с какво презрение го гледаше Путин...А той е човек, който не се крие за маски, както го прави политическата дупка Саркози.
И последно. Станишев бил мишка,гей и какви ли не глупости.А ти Бойко като си голям мъж как ще ни отговориш на това:
-Миналата година Станишев ни даде 13 заплата, а на пенсионерите по 150 лв. за Коледа. Ти какво ще ни дадеш? Само с глупости и идиотии няма да ни нахраниш?

Няма коментари:

Публикуване на коментар